Fri fragt på ordrer med levering i Danmark.

Aftalevilkår og -betingelser for forhandlere


Kontroller din ordrebekræftelse
Ved modtagelse af ordrebekræftelsen, skal du kontrollere, at den stemmer med din bestilling. Kontakt Glerups.dk med det samme, hvis du opdager fejl.

Generelle oplysninger om Glerups.dk
Aktieselskabet Glerups.dk
Stensgaardvej 4
DK-9600 Aars
Telefon: +45 98 66 65 15
E-mail: glerups@glerups.dk

CVR.nr.: 27160972

Betaling
Som B2Bkunde, kan du kun betale for dine varer via bankoverførelse.

Forsinkelser
Såfremt der mod forventning skulle opstå problemer med din ordre, i form af produktionssvigt, forsinkelser osv., vil du blive kontaktet af Glerups.dk enten telefonisk eller pr. e-mail.

Er dine varer ikke kommet inden for det aftalte tidsrum, kontakt os da på telefon: +45 98 66 65 15 eller e-mail: glerups@glerups.dk

Skader eller mangler
Glerups.dk har en streng egenkontrol, men der kan naturligvis opstå fejl. Er du uheldig og modtager en fejlbehæftet leverance, reparerer eller bytter vi naturligvis din vare. Du har også mulighed for at få varens pris refunderet, afhængig af fejlens omfang.

Ifølge forbrugeraftaleloven har forbrugerne en 2-årig reklamationsret på fabrikations- og materialefejl gældende fra den dag, forbrugeren køber varen. Skader på produktet, som skyldes uhensigtsmæssig brug af varen eller almindelig slidtage, er ikke dækket af reklamationsretten.

Såfremt der er mangler, skader eller andre reklamationer på varen, beder vi dig rette henvendelse til Glerups.dk hurtigst muligt. Husk at have dit kundenummer parat, når du kontakter os på telefon: +45 98 66 65 15 eller e-mail: glerups@glerups.dk

Bemærk
Alle ombyttede varer får fornyet deres reklamationsperiode, gældende fra den dato kunden modtager dem.

Bemærk
Hvis mangler eller skader er opstået under transporten, skal du desuden rette henvendelse til GLS, som står for alle leverancerne for Glerups.dk.

Ombytningsret
Er varen ikke som forventet, eller har du bestilt en forkert størrelse, kan du vælge at bytte den. For at lette proceduren skal du returnerer varen og en kopi af tilhørende faktura og herefter bestille en ny vare gennem vores B2B webshop.

Den førstkøbte vare
Når Glerups.dk modtager returvaren refunderer vi prisen på varen, via en kreditnota. (Leveringsomkostningerne refunderes ikke).

Den nye vare
Når Glerups.dk modtager den nye bestilling via B2B webshoppen, får du en ny ordrebekræftelse tilsendt til din e-mail, og ordren behandles som en ny ordre.

Bemærk
Omkostningerne til returlevering/-forsendelse til Glerups.dk, er for egen regning. Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller ”uden omdeling” afvises af Glerups.dk.

Bemærk
Ombytningsretten gælder ikke for specialfremstillede varer.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købssummen. Tilbagebetalingen sker normalt ved en bankoverførelse, og Glerups.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Persondata
Aktieselskabet Glerups.dk, Stensgaardvej 4, DK-9600 Aars, CVR 27160972, er ansvarlig for de oplysninger du afgiver til Glerups.dk, når du bestiller en vare.

Vi gemmer dine oplysninger (navn, adresse, telefon og e-mail), og vi bruger dem til behandling og opfølgning af din ordre samt til anden forventet service.

Du har ret til ved forespørgsel at få indsigt i hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger er du velkommen til at kontakte Glerups.dk på ovenstående adresse, på telefon: +45 98 66 65 15 eller på e-mail: glerups@glerups.dk

Kundeprofil
Ved oprettelse af en kundeprofil skal du bruge dit kundenummer og password.Du kan logge ind, via log-in-knappen, som findes øverst til højre på hjemmesiden. Hvis der opstår problemer eller du ønsker at ændre eller slette dine personlige oplysninger kan du kontakte Glerups.dk pr. telefon: +45 98 66 65 15 eller på e-mail: glerups@glerups.dk

Sprog og valuta

Sprog
Alle aftaler kan indgås på dansk eller engelsk. Alle oplysningerne på hjemmesiden er således tilgængelige på begge sprog, og det er muligt at korrespondere med Glerups.dk på disse sprog.

Priser og valuta
Varerne kan handles i danske kroner (DKK) eller Euros (€). Der kan kun betales med danske kroner fra den danske hjemmeside, mens der kun kan betales med Euros på den engelske hjemmeside.

Moms
Alle angivne priser på webshoppen er inklusiv 25% moms.

Efter gældende lovgivning skal leverancer uden for EU ikke tillægges moms. Momsen bliver først fratrukket, når en leveringsadresse uden for EU oplyses.

Ekspedition og levering

Samlet leveringstid
Vi forsøger at behandle din ordre så hurtigt som muligt, men der må forventes en ekspeditionstid på 1-3 hverdage og herudover en leveringstid.

GLS leveringstid
Danmark: indtil 3 hverdage
EU: indtil 10 hverdage
Verden: indtil 20 hverdage

Leveringsmetode
Den angivne leveringsdato på ordrebekræftelsen er vejledende. Når din ordre er ekspederet, vil du få tilsendt en faktura, med den nøjagtige leveringsdato.

Dine varer leveres med GLS. Pakker, som ikke kan afleveres af GLS, kan afhentes på nærmeste GLS depot indenfor 7 dage.

Såfremt du ikke afhenter leveringen på depotet inden for de 7 dage, tilbagesendes leveringen til Glerups.dk. Omkostninger til returfragten vil herefter blive opkrævet/modregnet overfor dig.

Leveringsomkostninger
Der opkræves kun et fragtgebyr pr. ordre, og fragtgebyret er afhængig af ordrestørrelsen, købssum og land.

Fragtgebyret

DanmarkDKK 35(€4,70)
Indenfor EUDKK 60(€ 9,50-16,00)
Øvrig verdenDKK 175(€ 23,50)

Ophavsret og varemærkekendetegn
Indholdet på dette website er ophavsretsbeskyttet og tilhører Glerups.dk.

Informationerne på dette website, inklusivt tekst, billeder og lyd, må ikke anvendes i rent privat anliggende eller der hvor det er specificeret, reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form. At modificere indholdet på dette website er ulovligt. Lovovertrædelser efterfølges.

De til Glerups.dk relaterede varemærkekendetegn, som findes på websitet, tilhører Glerups.dk og er beskyttet af varemærkeloven. Det er ikke tilladt at anvende Glerups.dk’s varemærkekendetegn, hverken i papirform, digitalt eller andet medie.

Forbehold
Informationerne på dette website kan indeholde tekniske og typografiske fejl.

Informationerne på websitet kan ændres uden varsel.

Håndtering af personoplysninger på Glerups.dk
Vi er glade for din interesse for vores B2B produkt og dit besøg på www.glerups.dk.

Ifølge persondataloven har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger, og vi beder dig også give os samtykke på, at Glerups.dk behandler oplysninger om dig.

Aktieselskabet Glerups.dk, Stensgaardvej 4, DK-9600 Aars, CVR 27160972, er ansvarlig for de oplysninger du afgiver til Glerups.dk, når du bestiller en vare.

Vi gemmer dine oplysninger (navn, adresse, telefon, CVR og e-mail), og vi bruger dem til behandling og opfølgning af din ordre samt til anden forventet service.

Du har ret til ved forespørgsel at få indsigt i hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Hvis du ønsker flere informationer eller vil ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte Glerups.dk på ovenstående adresse, på telefon: +45 98 66 65 15 eller på e-mail: glerups@glerups.dk

Glerups.dk er sikker! Vi anvender den seneste sikkerhedsteknologi til kryptering af alle dine personlige oplysninger. Dette inkluderer kontonumre, adresse og andre følsomme informationer. Vi krypterer disse oplysninger ved at bruge SSL 128-bit til at sende dem sikkert over internettet.