Fri fragt på ordrer med levering i Danmark. Alle ordrer afgivet på eller efter d 1. november 2019 byttes til og med d. 31. januar 2020.

/media/1194/subpage_image4.jpg

Design og materialer

Glerups filtsko, -tøfler og -støvler er kendt for vores enestående komfort. Dette skyldes vores pasform og unikke design kombineret med uldens blødhed og varme.

Designene er endvidere baseret på en lang tradition indenfor håndfiltning, som vi har transformeret til innovative produkter af højeste kvalitet. Håndværket er blevet oversat til Glerups.dk’s industrielle produktion, hvor dele af produktionen stadig foregår manuelt, da det kræver et godt håndelag at udføre. Et håndelag, som ikke kan erstattes af maskiner.

I udviklingsarbejdet er enkelthed og udnyttelse af naturlige materialers egenskaber de bærende elementer. Gennem dette stræber vi efter det optimale mix af funktionalitet, skønhed og holdbarhed. Resultatet kan beskrives med tre ord:

Smuk - Naturlig - Varm.

Kvalitet
Glerup er et familienavn, og grundlæggeren har sat sit navn på produkterne for at signalere, at vi står inde for dem.

Vi efterstræber den højeste kvalitet, og derfor forlanger vi også en streng kvalitetskontrol i produktionen. Vores dygtige medarbejdere arbejder samvittighedsfuldt og er bevidste om virksomhedens og kunderne kvalitetskrav.

Skulle produkterne ikke leve op til den forventede standard, er det vort håb, at du vil kontakte os.