Fri fragt på ordrer med levering i Danmark.

/media/1384/billedanimation-kopi.gif

Det begyndte som en hobby

I 1993 filtede Nanny Glerup fra Danmark for første gang et par hjemmesko med naturligt uld fra sin egen gotlandske fåreflok. De varme hjemmesko i rene naturmaterialer blev så godt modtaget af familie og venner, at Nannys hobby snart voksede til en hel produktion – med to par om dagen.

Det blev starten på familievirksomheden glerups. De følgende år arbejdede Nanny og hendes mand Ove ­koncentreret på at forbedre glerups. Der blev opfundet og forkastet mange forskellige maskiner og værktøjer for at følge med den voksende efterspørgsel.

I dag nyder de mange afhængige verden over den daglige dosis af glerups 100% rene, naturlige uld. De kan mærke helt ned i fødderne, at hjemmeskoene er skabt med kærlig omsorg fra får til fod.

Vores hovedkontor ligger i den nordlige del Danmark – på landet, med marker, træer og masser frisk luft. Faktisk er vores hovedkontor også Nanny og Oves hjem. Farmen, som vi kalder vores hovedkontor, er grundet vækst blevet ombygget og tilpasset mange gange. Faktisk så ligger vores nyeste lagerbygning på den mark, hvor Nanny havde sine Gotlandske får for mange år siden. Vi værdsætter de smukke omgivelser og nyder den inspiration og energi, som det friske miljø bidrager med i vores hverdag.

Vi håber, at du vil nyde dine nye glerups – året rundt.

Vil du læse mere om glerups historie, kan du åbne pdf her og se billeder fra vores museum