Fri fragt på ordrer med levering i Danmark. Vi holder sommerferielukket fra den 11.7.20 til og med den 26.7.20. Du kan stadig shoppe på vores webshop (forhandlere i B2B), idet vi pakker og sender ordrer afsted mandag den 13.7.20 og mandag den 20.7.20. Vi ønsker jer en glad og dejlig sommer.
/media/1239/glerups_limited_edition_top.jpg

The Boot 25 – limited edition

For at hylde Nanny og hendes fantastiske arbejde, passion og drivkraft introducerer vi The Boot 25 – limited edition. Der produceres kun 525 par af denne lækre støvle i koksgrå og med sort gummisål. Hvert par er nummereret og har et unikt hælstykke med Nanny’s signatur. The Boot 25 - limited edition vil være tilgængelig på glerups.dk og glerups.com snart.

/media/1237/boot_heel_web.jpg
/media/1238/boot_sole_web.jpg

glerups blev etableret for 25 år siden

I 1993 filtede Nanny Glerup for første gang et par hjemmesko med naturligt uld fra sin egen gotlandske fåreflok. De varme hjemmesko i rene naturmaterialer blev så godt modtaget af familie og venner, at Nannys hobby snart voksede til en hel produktion - med to par om dagen.

Det blev starten på familie virksomheden glerups. De følgende år arbejdede Nanny og hendes mand Ove koncentreret på at forbedre glerups. Der blev opfundet og forkastet mange forskellige maskiner og værktøjer for at følge med den voksende efterspørgsel.

I dag nyder de mange afhængige verden over den daglige dosis af glerups 100% rene, naturlige uld. Det kan mærkes helt ned i fødderne, at hjemmeskoene er skabt med kærlig omsorg fra får til fod.

/media/1240/glerups_nanny_ove_1500.jpg