Fri fragt på ordrer med levering i Danmark.

Vision og mission

Vision

Vores vision er at producere verdens bedste fodtøj af filt. Dette skal ske med omtanke for både menneske og natur, så vore kunder kan købe produkterne med god samvittighed.

Mission

SMUK – NATURLIG – VARM

Vores mission afspejler Glerups.dk’s ånd, og vore produkter, arbejdsmiljø og omgivelser gengiver dette.

Produkterne

Vi anvender naturlige råmaterialer, hvor sokken er af nyuld, mens sålen enten er af kalveskind eller naturgummi. Alt unødvendigt materiale og påklistrede detaljer er skåret væk, hvilket giver det unikke og enkle design. Resultatet er hjemmesko af høj kvalitet, som giver brugerne en følelse af varme og velvære.

Arbejdsmiljøet

Medarbejdernes trivsel har stor betydning for virksomheden. Det er derfor vores delmission, at Glerups.dk skal bevare det velfungerende arbejdsmiljø, hvor der er en god balance mellem ansvar og tillid.

Omgivelserne

Det har altid været en klar målsætning at producere alle vore produkter med omtanke for menneske og miljø, og vi forsøger løbende at forbedre vores værdikæde fra råmateriale til slutbruger. Eksempelvis renser vi i vides mulig omfang ulden mekanisk for at undgå al unødig kemi, og vi anvender kun skind garvet i EU og efter de mest moderne og miljøskånsomme metoder