Din kurv
Titel Varenr. Antal Pris
Din kurv er tom.
1
Personlig information

2
Fakturerings adresse
3
Forsendelses metode
Der kan på nuværende tidspunkt ikke leveres til det valgte land.

Vælg et afhentningssted

Der skete en fejl. Indtast venligst et gyldigt postnummer i forsendelsesaddressen.

Der kunne ikke findes nogle leveringssteder med det valgte postnummer.

 • {{ postCode.Code }}, {{ postCode.City }}, {{ postCode.County }}
4
Rabatkode
5
Bemærkninger til ordre
6
Betalings- og leverings betingelser

Aftalevilkår og -betingelser for online shopping på glerups.dk


Kontroller din ordrebekræftelse
Ved modtagelse af ordrebekræftelsen, skal du kontrollere, at den stemmer med din bestilling. Kontakt Glerups.dk med det samme, hvis du opdager fejl.

Generelle oplysninger om Glerups.dk
Aktieselskabet Glerups.dk
Stensgaardvej 4
DK-9600 Aars
Telefon: +45 9866 6515
E-mail: glerups@glerups.dk

CVR.nr.: 27160972

Betaling

Som privatkunde kan du kun betale for dine varer med betalingskort. Denne betalingsmetode er dækket af indsigelsesordningen.

Ved betaling med betalingskort bliver købssummen først trukket fra din konto, når varen er afsendt. Der kan betales med Dankort, Mobilepay, Visa, Visa Elektron, MasterCard og Maestro.

De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne sendes over en krypteret forbindelse til vores server.

Indsigelsesordningen
Du kan altid gøre indsigelse, såfremt der er trukket et beløb fra din konto og du kan godtgøre:

 • at du ikke har modtaget varen
 • at du har været udsat for et misbrug af kort oplysninger
 • at du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx at nægte at modtage den eller undlade at afhente den
 • at der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

Det er en forudsætning, at din indsigelse ikke umiddelbart kan tilbagevises som urigtig.

Forsinkelser
Såfremt der mod forventning skulle opstå problemer med din ordre, i form af produktionssvigt, forsinkelser osv., vil du blive kontaktet af Glerups.dk enten telefonisk eller pr. e-mail.

Er dine varer ikke kommet inden for det aftalte tidsrum, kontakt os da på telefon: +45 9866 6515 eller e-mail: glerups@glerups.dk

Skader eller mangler
Glerups.dk har en streng kvalitetskontrol, men der kan naturligvis opstå fejl. Er du uheldig og modtager en fejlbehæftet leverance, reparerer eller bytter vi naturligvis din vare. Du har også mulighed for at få varens pris refunderet, afhængig af fejlens omfang.

Ifølge forbrugeraftaleloven har du som kunde en 2-årig reklamationsret på fabrikations- og materialefejl gældende fra den dag, du modtager varen. Skader på produktet, som skyldes uhensigtsmæssig brug af varen eller almindelig slidtage, er ikke dækket af reklamationsretten.

Såfremt der er mangler, skader eller andre reklamationer på varen, beder vi dig rette henvendelse til Glerups.dk hurtigst muligt. Husk at have din faktura og ordrebekræftelse parat, når du kontakter os på telefon: +45 9866 6515 eller e-mail: glerups@glerups.dk
Når du har modtaget svar, bedes du sende den fejlbehæftede vare, kopi af tilhørende faktura og en beskrivelse af fejlen til følgende adresse:

Aktieselskabet Glerups.dk
Stensgaardvej 4
DK-9600 Aars

Når vi har modtaget den fejlbehæftede vare, kontakter vi dig straks per mail, for at aftale hvordan vi håndterer sagen.

Husk at få en kvittering på din returporto, som skal medsendes i pakken, såfremt refusion af forsendelsesomkostningerne ønskes.

Glerups.dk anbefaler at varen returneres med Post Danmark, og at varen fremsendes som pakkepost. Således undgås enhver tvivl om hvorvidt varen er blevet udleveret til Glerups.dk, og du har mulighed for at efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke skulle have fundet sted. Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller "uden omdeling" afvises af Glerups.

Bemærk
Alle ombyttede varer får fornyet deres reklamationsperiode, gældende fra den dato kunden modtager dem.

Bemærk
Hvis mangler eller skader er opstået under transporten, skal du desuden rette henvendelse til gls, som står for alle leverancerne for Glerups.dk.

Kvittering
Gyldig kvittering er ordrebekræftelse og/eller faktura, hvorpå varen er specificeret.

Fortrydelsesret og ombytningsret
Ved handel på Glerups hjemmeside, har du som kunde 30 dages fortrydelsesret og ombytningsret fra den dag du modtager varen. Dette betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet og at størrelsen passer.

Betingelse for brug af fortrydelsesretten eller ombytningsretten er, at Glerups.dk får den modtagne vare i væsentlig samme stand og mængde, som ved levering. Dette inkluderer, at varen skal være ubrugt og i original emballage. Det er dog ikke et krav, at emballagen er ubrudt.

Varen og kopi af tilhørende faktura sendes til følgende retur adresse:

Aktieselskabet Glerups.dk
Stensgaardvej 4
DK-9600 Aars

Glerups.dk anbefaler at varen returneres med Post Danmark, og at varen fremsendes som pakkepost. Således undgås enhver tvivl om hvorvidt varen er blevet udleveret til Glerups.dk, og du har mulighed for at efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke skulle have fundet sted.

Fortrydelsesret
Når fortrydelsesretten benyttes, får du refunderet prisen på varen og leveringsomkostningerne. Leveringsomkostningerne refunderes ikke, hvis den oprindelige ordre består af flere varer og kun en del af denne ordre fortrydes.

Fortrydelse kan også ske ved at nægte modtagelse af pakken eller aflevere den personligt til os.

Når Glerups.dk har modtaget returvaren får du en e-mail, som bekræfter dette. I e-mailen oplyses om den efterfølgende proces, og hvornår du kan forvente at få dine penge retur.

Der skal beregnes en ekspeditionstid på op til 7 dage på returpakker, da alle varer, som returneres, kontrolleres grundigt. Købssummen refunderes til din konto indenfor få dage og senest 30 dage efter Glerups.dk har modtaget og godkendt returvaren

Anvendte du kontooverførelse ved betalingen, skal du oplyse registreringsnummer og kontonummer til den konto, du ønsker pengene overført til.

Når Glerups.dk har behandlet det fortrudte køb og pengene er ført tilbage til din konto, sender vi en kreditnota til din e-mail.

Bemærk
Omkostningerne til returlevering/-forsendelse til Glerups.dk, er for kundens egen regning. Dette gælder også, hvis kunden nægter at modtage sin bestilling. Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller ”uden omdeling” afvises af Glerups.dk.

Bemærk
Fortrydelsesretten gælder ikke for specialfremstillede varer.

Ombytningsret
Er varen ikke som forventet, eller har du bestilt en forkert størrelse, kan du vælge at bytte den. For at lette proceduren skal du returnere varen og en kopi af tilhørende faktura og herefter bestille en ny vare gennem vores webshop.

Det første køb
Når Glerups.dk modtager returvaren refunderer vi prisen på den og leveringsomkostningerne. Leveringsomkostningerne refunderes ikke, hvis den oprindelige ordre består af flere varer og kun en del af denne ordre ønskes ombyttet.

Ved modtagelsen får du en e-mail, som bekræfter dette. I e-mailen oplyses om den efterfølgende proces, og hvornår du kan forvente at få dine penge retur.

Der skal beregnes en ekspeditionstid på op til 7 dage på returpakker, da alle varer, som returneres, kontrolleres grundigt. Købssummen refunderes til din konto indenfor få dage og senest 30 dage efter Glerups.dk har modtaget og godkendt returvaren.

Den nye vare
Når Glerups.dk modtager den nye bestilling via webshoppen, får du en ny ordrebekræftelse tilsendt til din e-mail, og ordren behandles som et nyt køb.

Reklamationsperiode for den nye vare gælder fra den dato, du modtager den.

Bemærk
Omkostningerne til returlevering/-forsendelse til Glerups.dk, er for kundens egen regning. Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller ”uden omdeling” afvises af Glerups.dk.

Bemærk
Ombytningsretten gælder ikke for specialfremstillede varer.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købssummen. Tilbagebetalingen sker normalt ved en bankoverførelse, og Glerups.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto.

Persondata
Aktieselskabet Glerups.dk, Stensgaardvej 4, DK-9600 Aars, CVR 27160972, er ansvarlig for de oplysninger du afgiver til Glerups.dk, når du bestiller en vare.

Vi gemmer dine oplysninger (navn, adresse, telefon og e-mail), og vi bruger dem til behandling og opfølgning af din ordre samt til anden forventet service.

Du har ret til ved forespørgsel at få indsigt i hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger er du velkommen til at kontakte Glerups.dk på ovenstående adresse, på telefon: +45 98 66 65 15 eller på e-mail: glerups@glerups.dk

Kundeprofil
Ved oprettelse af en kundeprofil kan du online redigere dine personlige oplysninger eller slette din profil. Dette kræver dog, at du er logget ind på din personlige side. Du kan logge ind, når du afslutter dit køb eller via log-in-knappen, som findes øverst til højre på hjemmesiden. Hvis der opstår problemer eller du ønsker hjælp til at ændre eller slette dine personlige oplysninger kan du kontakte Glerups.dk på ovenstående adresse, på telefon: +45 9866 6515 eller på e-mail: glerups@glerups.dk

Nyhedsbrev
Vi udsender løbende nyhedsbreve fra Aktieselskabet glerups.dk. Nyhedsbrevet kan indeholde virksomhedsberetninger og informationer om nye modeller, kampagner, konkurrencer og spørgeskemaundersøgelser.

Ved modtagelse af nyhedsbrevet kan du følge med i virksomhedens forskellige tiltag, og være med på forreste række ved lancering af nye produkter.

Ved deltagelse i kampagner, konkurrencer og spørgeskemaundersøgelser er du med til at bidrage til at gøre Glerups’ produkter og service endnu bedre. Du er ikke forpligtet til at deltage i disse, og hvis du glemmer eller fravælger deltagelse, bliver det respekteret, og der kommer ingen yderligere påmindelse pr. e-mail.

Du kan til enhver tid tilmelde og/eller afmelde nyhedsbrevet. Dette kan ske ved henvendelse til Glerups.dk på telefon: +45 98 66 65 15 og e-mail: glerups@glerups.dk. Hvis du har oprettet en kundeprofil, kan du logge ind og selv tilmelde og/eller afmelde nyhedsbrevet.

Dine oplysninger vil kun blive anvendt af Aktieselskabet Glerups.dk og videregives ikke til tredjepart.

Specialfremstillede varer
Har du et behov for specialtilpassede hjemmesko, kan du rette henvendelse til Glerups.dk på telefon: +45 9866 6515 eller e-mail: glerups@glerups.dk.

Bemærk
Fortrydelses- og ombytningsretten gælder ikke for specialfremstillede varer.

Sprog og valuta

Sprog
Alle aftaler kan indgås på dansk eller engelsk. Alle oplysningerne på hjemmesiden er således tilgængelige på begge sprog, og det er muligt at korrespondere med Glerups.dk på disse sprog.

Priser og valuta
Varerne kan handles i danske kroner (DKK) eller Euro (€). Der kan kun betales med danske kroner fra den danske hjemmeside, mens der kun kan betales med Euro på den engelske hjemmeside.

Moms
Alle angivne priser på webshoppen er inklusiv 25% moms.

Efter gældende lovgivning skal leverancer uden for EU ikke tillægges moms. Momsen bliver først fratrukket, når en leverings adresse uden for EU oplyses.

Ekspedition og levering

Samlet leveringstid
Vi forsøger at behandle din ordre så hurtigt som muligt, men der må forventes en ekspeditionstid på indtil 7 hverdage og herudover en leveringstid.

Leveringstid
Danmark: indtil 3 hverdage
EU: indtil 14 hverdage
Verden: indtil 20 hverdage

Leveringsmetode
Den angivne leveringsdato på ordrebekræftelsen er vejledende.

Dine varer leveres med GLS/Ups, den dag din ordre ekspederes. Pakker, som ikke kan afleveres af buddet, kan afhentes på nærmeste pakkeshop indenfor 10 dage.

Såfremt du ikke afhenter varen hos pakkeshoppen inden for de 10 dage, opfatter vi det som om, du benytter dig af din fortrydelsesret.

Leveringsomkostninger
Der opkræves kun et fragtgebyr pr. ordre.

Fragtgebyret

DanmarkDKK 39

Ophavsret og varemærkekendetegn
Indholdet på dette website er ophavsretsbeskyttet og tilhører Aktieselskabet Glerups.dk.

Informationerne på dette website, inklusivt tekst, billeder og lyd, må ikke anvendes i rent privat anliggende eller der hvor det er specificeret, reproduceres, ændres, kopieres eller gemmes i nogen form. At modificere indholdet på dette website er ulovligt. Lovovertrædelser efterfølges.

De til Glerups.dk relaterede varemærkekendetegn, som findes på websitet, tilhører Glerups.dk og er beskyttet af varemærkeloven. Det er ikke tilladt at anvende Glerups varemærkekendetegn, hverken i papirform, digitalt eller andet medie.

Forbehold
Informationerne på dette website kan indeholde tekniske og typografiske fejl.

Informationerne på websitet kan ændres uden varsel.

Håndtering af personoplysninger på Glerups.dk
Vi er glade for din interesse for vores produkter og dit besøg på www.glerups.dk.

Ifølge persondataloven har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger, og vi beder dig også give os samtykke på, at Glerups.dk behandler oplysninger om dig.

Aktieselskabet Glerups.dk, Stensgaardvej 4, DK-9600 Aars, CVR 27160972, er ansvarlig for de oplysninger du afgiver til Glerups.dk, når du bestiller en vare.

Vi gemmer dine oplysninger (navn, adresse, telefon og e-mail), og vi bruger dem til behandling og opfølgning af din ordre samt til anden forventet service.

Du har ret til ved forespørgsel at få indsigt i hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Hvis du ønsker flere informationer eller vil ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte Glerups.dk på ovenstående adresse, på telefon: +45 9866 6515 eller på e-mail: glerups@glerups.dk

Glerups.dk er sikker! Vi anvender den seneste sikkerhedsteknologi til kryptering af alle dine personlige oplysninger. Dette inkluderer kontonumre, adresse og andre følsomme informationer. Vi krypterer disse oplysninger ved at bruge SSL 128-bit til at sende dem sikkert over internettet.

Private Browsing ikke understøttet!

Glerups.dk understøtter ikke Safari "Privat" tilstand.

Venligst, skift din Safari browser til "Normal" tilstand, og besøg glerups.dk igen.

Sådan slår du "Privat" tilstand fra

 • Trin 1 - Klik på dette ikon

  Trin 1: Slå Private Browsing fra
 • Trin 2 - Klik på "Privat" ikonet med hvid baggrundsfarve

  Trin 2: Slå Private Browsing fra
 • Trin 3 - Hvid baggrund på ikonet forsvinder

  Trin 3: Slå Private Browsing fra
 • Trin 4 - Du browser nu i "Normal" tilstand

  Trin 4: Slå Private Browsing fra

Tak for din forståelse.