Aftalevilkår og -betingelser for online shopping på glerups.dk

Kontroller din ordrebekræftelse
Ved modtagelse af ordrebekræftelsen, skal du kontrollere, at den stemmer med din bestilling. Kontakt glerups.dk med det samme, hvis du opdager fejl.

Generelle oplysninger om glerups.dk
Aktieselskabet Glerups.dk
Kelddalvej 27
DK-9600 Aars
Telefon: +45 9866 6515
E-mail: glerups@glerups.dk

CVR.nr.: 27160972

Betaling
Som privatkunde kan du betale for dine varer med betalingskort og Mobilepay. Disse betalingsmetoder er dækket af indsigelsesordningen.

Ved betaling med betalingskort bliver købssummen først trukket fra din konto, når varen er afsendt. Der kan betales med Dankort, Mobilepay, Visa, Visa Elektron, MasterCard og Maestro.

De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne sendes over en krypteret forbindelse til vores server.

Indsigelsesordningen
Du kan altid gøre indsigelse, såfremt der er trukket et beløb fra din konto og du kan godtgøre:

  • at du ikke har modtaget varen
  • at du har været udsat for et misbrug af kort oplysninger
  • at du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx at nægte at modtage den eller undlade at afhente den
  • at der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

Det er en forudsætning, at din indsigelse ikke umiddelbart kan tilbagevises som urigtig.

Forsinkelser
Såfremt der mod forventning skulle opstå problemer med din ordre, i form af produktionssvigt, forsinkelser osv., vil du blive kontaktet af glerups.dk enten telefonisk eller pr. e-mail.

Er dine varer ikke kommet inden for det aftalte tidsrum, kontakt os da på telefon: +45 9866 6515 eller e-mail.

Skader eller mangler
glerups.dk har en streng kvalitetskontrol, men der kan naturligvis opstå fejl. Er du uheldig og modtager en fejlbehæftet leverance, reparerer eller bytter vi naturligvis din vare. Du har også mulighed for at få varens pris refunderet, afhængig af fejlens omfang.

Ifølge forbrugeraftaleloven har du som kunde en 2-årig reklamationsret på fabrikations- og materialefejl gældende fra den dag, du modtager varen. Skader på produktet, som skyldes uhensigtsmæssig brug af varen eller almindelig slidtage, er ikke dækket af reklamationsretten.

Såfremt der er mangler, skader eller andre reklamationer på varen, beder vi dig rette henvendelse til glerups.dk hurtigst muligt. Husk at have din faktura og ordrebekræftelse parat, når du kontakter os på telefon: +45 9866 6515 eller e-mail.

Når du har modtaget svar, bedes du sende den fejlbehæftede vare, info om webordre-id og en beskrivelse af fejlen til følgende adresse:

Aktieselskabet Glerups.dk
Kelddalvej 27
DK-9600 Aars

Når vi har modtaget den fejlbehæftede vare, kontakter vi dig straks per mail, for at aftale hvordan vi håndterer og løser sagen.

glerups.dk anbefaler, at varen returneres med gls, og at varen fremsendes som pakkepost og med omdeling. Således undgås enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til glerups.dk, og du har mulighed for at efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke skulle have fundet sted. Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller "uden omdeling" afvises af glerups.

Bemærk
Alle ombyttede varer får fornyet deres reklamationsperiode, gældende fra den dato kunden modtager dem. Hvis mangler eller skader er opstået under transporten, skal du desuden rette henvendelse til gls, som står for alle leverancerne for glerups.dk.

Kvittering
Gyldig kvittering er ordrebekræftelse og/eller faktura, hvorpå varen er specificeret.

Fortrydelsesret og ombytningsret
Ved handel på glerups hjemmeside, har du som kunde 30 dages fortrydelsesret og returneringsret fra den dag du modtager varen. Dette betyder, at du som kunde kan modtage varen, pakke den ud og se om den er som forventet og at størrelsen passer.

Betingelse for brug af fortrydelsesretten eller returneringsretten er, at glerups.dk får den modtagne vare i samme stand og mængde, som ved levering. Dette inkluderer, at varen skal være ubrugt og i original emballage.

Varen og info om webordre-id sendes til følgende retur adresse:

Aktieselskabet Glerups.dk
Kelddalvej 27
DK-9600 Aars

glerups.dk anbefaler at varen returneres med gls, og at varen fremsendes med pakkepost og som omdeling. Således undgås enhver tvivl om hvorvidt varen er blevet udleveret til glerups.dk, og du har mulighed for at efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke skulle have fundet sted.

Køb returlabel her.

Fortrydelsesret
Når fortrydelsesretten benyttes, får du refunderet prisen på varen og leveringsomkostningerne. Leveringsomkostningerne refunderes ikke, hvis den oprindelige ordre består af flere varer og kun en del af denne ordre fortrydes.

Fortrydelse kan ske ved at nægte modtagelse af pakken.

Der skal beregnes en ekspeditionstid på op til 7 dage på returpakker, da alle varer, som returneres, kontrolleres grundigt. Købssummen refunderes til din konto/eller købers konto indenfor få dage og senest 30 dage efter glerups.dk har modtaget og godkendt returvaren

Når glerups.dk har behandlet det fortrudte køb og pengene er ført tilbage til din konto eller købers konto, sender vi en kreditnota til din e-mail.

Bemærk
Omkostningerne til returlevering/-forsendelse til glerups.dk, er for kundens egen regning. Dette gælder også, hvis kunden nægter at modtage sin bestilling.
Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller ”uden omdeling” afvises af glerups.dk.
Fortrydelsesretten gælder ikke for specialfremstillede varer.

Returneringsret
Er varen ikke som forventet, eller har du bestilt en forkert størrelse, kan du vælge at returnere den. For at lette proceduren skal du returnere varen og henvise til webordre-id og herefter bestille en ny vare gennem vores webshop.

Det første køb
Når glerups.dk modtager returvaren refunderer vi prisen på den og leveringsomkostningerne. Leveringsomkostningerne refunderes ikke, hvis den oprindelige ordre består af flere varer og kun en del af denne ordre ønskes ombyttet.

Der skal beregnes en ekspeditionstid på op til 7 dage på returpakker, da alle varer, som returneres, kontrolleres grundigt. Købssummen refunderes til din konto indenfor få dage og senest 30 dage efter glerups.dk har modtaget og godkendt returvaren.

Den nye vare
Når glerups.dk modtager den nye bestilling via webshoppen, får du en ny ordrebekræftelse tilsendt til din e-mail, og ordren behandles som et nyt køb.
Reklamationsperiode for den nye vare gælder fra den dato, du modtager den.

Bemærk
Omkostningerne til returlevering/-forsendelse til glerups.dk, er for kundens egen regning. Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller ”uden omdeling” afvises af glerups.dk.
Ombytningsretten gælder ikke for specialfremstillede varer.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købssummen. Tilbagebetalingen sker via webbetaling, så du eller køber vil kunne se pengene på den konto, hvorfra de blev trukket i første omgang.

Persondata
Aktieselskabet Glerups.dk, Kelddalvej 27, DK-9600 Aars, CVR 27160972, er ansvarlig for de oplysninger du afgiver til glerups.dk, når du bestiller en vare.

Vi gemmer dine oplysninger (navn, adresse, telefon og e-mail), og vi bruger dem til behandling og opfølgning af din ordre samt til anden forventet service.

Du har ret til ved forespørgsel at få indsigt i hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, hvis de er ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger er du velkommen til at kontakte glerups.dk på ovenstående adresse, på telefon: +45 98 66 65 15 eller på e-mail.

Dine oplysninger vil kun blive anvendt af Aktieselskabet glerups.dk samt vores samhandelspartner og databehandler i forbindelse håndtering og forsendelse af ordrer:
Consignor A/S
gls

Sprog og valuta
Sprog
Alle aftaler kan indgås på dansk eller engelsk. Alle oplysningerne på hjemmesiden er således tilgængelige på begge sprog, og det er muligt at korrespondere med glerups.dk på disse sprog.

Priser og valuta
Varerne kan handles i danske kroner (DKK) eller Euro (€). Der kan kun betales med danske kroner fra den danske hjemmeside, mens der kun kan betales med Euro på den engelske hjemmeside.

Moms
Alle angivne priser på webshoppen er inklusiv 25% moms.

Efter gældende lovgivning skal leverancer uden for EU ikke tillægges moms. Momsen bliver først fratrukket, når en leveringsadresse uden for EU oplyses.


Ekspedition og levering
Samlet leveringstid
Vi forsøger at behandle din ordre så hurtigt som muligt, men der må forventes en ekspeditionstid på indtil 7 hverdage og herudover en leveringstid.

Leveringstid
Danmark: indtil 3 hverdage
EU: indtil 14 hverdage
Øvrig verden: indtil 20 hverdage

Leveringsmetode
Den angivne leveringsdato på ordrebekræftelsen er vejledende.

Dine varer leveres med GLS/Ups, den dag din ordre ekspederes. Pakker, som ikke kan afleveres af buddet, kan afhentes på nærmeste pakkeshop indenfor 10 dage.

Såfremt du ikke afhenter varen hos pakkeshoppen inden for de 10 dage, opfatter vi det som om, du benytter dig af din fortrydelsesret.

Leveringsomkostninger
Der opkræves kun et fragtgebyr pr. ordre.

Fragtgebyret
Fri fragt på ordrer over 500 DKK med levering til pakkeshop. Vælger man leveringstype omdeling til privat eller erhverv, så vil fragten være 29 DKK.

Fragten er 39 DKK på ordrer under 500 DKK.