Gü vinteren i møde

Med varme fødder

SKRU OP FOR HYGGEN – og ned for varmen

Nür det er koldt, grüt og vüdt udenfor, sü rykker vi indendørs og nyder dagene med varme hjemmesko og en kop kaffe eller the i hünden.
IsĂŚr i disse tider, hvor vi skal spare pĂĽ varmeregningen.

Kolde fødder er lig med en kold krop. Et par varme og hyggelige hjemmesko kan holde dine fødder lune og komfortable gennem en kold vinter.

”Barren for den almindelige indendørstemperatur har rykket sig – vi har vænnet os til at gå med skjorte og t-shirt indenfor. Men fremover skal der nok lige en ekstra trøje eller andet varmt på...” – se den fulde artikel, hvor blandt andet direktøren fra Dansk Energi udtaler sig på TV 2.

SĂĽdan kan vinteren i "den alvorligste energikrise nogensinde" komme til at se ud - TV 2

UDENFOR HJEMMET

Der bliver nu koldere pü skoler, institutioner og arbejdspladser. Husk at tage hjemmeskoene med og hold fødderne varme hele dagen. Det giver tilmed en følelse af hygge og velvÌre til trÌtte fødder. Se hele vores udvalg til børn

Se hele vores udvalg til børn

Tre modeller til voksne

Tøffel

glerups Tøffel med lÌdersül Tøfler med skindsül Koksgrü
Hvis du er typen, der hurtigt für varme fødder og tager dine hjemmesko af og pü, sü er vores tøffel-model det rigtige valg til dig.
Se alle farver

SKO

glerups Sko med skindsĂĽl Shoe with leather sole GrĂĽ
Kan du godt lide at have støtte i hælen og følelsen af sko fremfor en ”slippers”, så er det denne model, du skal vælge.
Se alle farver

STØVLE

glerups Støvle med skindsül Støvler med skindsül Denim
Støvlen er til dig, som gerne vil have varme op om anklen og lidt af dit ben.
Se alle farver

SĂŚt hyggen centrum

Levende lys skaber hygge – og afslapning på sofaen gør underværker, ild i kaminen og et stort tæppe er med til at holde dig lun. Med et par varme glerups hjemmesko er det nemt at skrue op for hyggen og ned for varmen i dit hjem.