Relax & Recover

Med respekt for menneske, dyr og natur

Vores hovedkontor ligger i den nordlige del Danmark – på landet, med marker, træer og masser frisk luft. Faktisk er vores hovedkontor også familien Glerups hjem. Farmen, som vi kalder vores hovedkontor, er grundet vækst blevet ombygget og tilpasset mange gange. Faktisk så ligger vores nyeste lagerbygning på den mark, hvor Nanny havde sine Gotlandske får for mange år siden. Vi værdsætter de smukke omgivelser og nyder den inspiration og energi, som det friske miljø bidrager med i vores hverdag.

Fra farm til fod

Vores uld kommer fra fåreavlere i Danmark og New Zealand – vi samarbejder med dem, så vi kan spore alle led i produktionen, og de følger alle vores adfærdskodeks med respekt for natur, dyr og mennesker.

Skindrester bliver til elegant label

Vi arbejder målrettet på at bruge rub og stub af vores nøje udvalgte produktions materialer. Dette har også altid være Ove og Nanny’s filosofi og er nu dybt integreret i vores DNA. Hele vores værdikæde er bygget op med respekt for menneske, dyr og natur. Og pludselig blev skindrester konverteret til et elegant label og samtidig en herlig upgrade af vores design.

Restuld bliver til julepynt

Vi upcycler restuld til hyggeligt julepynt. Vi stræber efter at genbruge og begrænse rester af vores nøje udvalgte produktionsmaterialer. Derfor har vi teamet op med skønne Lübech Living, som har lavet en hyggelig julepynt kollektion. Håndlavet af restmaterialer fra vores produktion.

GLERUPS VÆRKSTED

Hver gang vi opstarter et nyt projekt, så går vi på jagt efter trærester, gamle møbler og hvad vi ellers kan finde herpå Farmen. Hylder i vores showroom er trærester fra det gamle hønsehus. Vores logo skilte og ½-sko er gamle stumper fra Ove’s værksted. For os giver det mening at genbruge og forlænge levetiden på træ-materialer
– og så giver det os det visuelle look, som vi ønsker.

Vores farver

Vores farveudvalg er opbygget i smukke Skandinaviske og naturlige farver.
Vi udvikler nye, når det giver mening og tiden er til det.
På den måde kan du i mange år købe din faste favorit farve - og løbende er der plads til lidt farve fornyelse.

LÆS MERE OM DESIGN

Du har tidligere kigget på