RESPEKT FOR DYR, MENNESKER OG NATUR

Siden glerups blev grundlagt i 1993, har respekt for den verden, vi lever i, altid været en central del af vores DNA. Ved at passe på vores ressourcer og fokusere på de bedste metoder for den næste generation, stræber glerups fortsat efter at finde nye måder at: reducere, genbruge og genanvende de materialer, vi anvender. For hvad er en bedre måde at ære vores jord på end at sikre respekt for naturen, mennesker og dyr i alt, hvad vi gør.

OMFAVN DEN NATURLIGE FØLELSE OG HYGGE

Med værdier af kvalitetshåndværk og dyb respekt for mennesker, natur og dyr er vores vision at arbejde i overensstemmelse med disse værdier fra jord til fod. Dette betyder, at vi kontinuerligt arbejder på at optimere produktionen og opfinde den rette teknologi til at begrænse spild. For eksempel er vores skindmærker lavet af resterende kromfri skindstykker fra vores produktion, hvilket viser en elegant designopgradering samtidig med reducering at spild materialer.

Vores indersåler er et eksempel på vores Projekt Zero Waste-filosofi, hvor vi upcycler restuld og anvender kokosfibre for at nå vores mål om at reducere
spild og passe på naturen.

Vi engagerer os også i at genbruge resterende uld til ny produktion, giveaways og POS-materialer samt partnerskaber. Vi har indgået et samarbejde med Lübech Living, som har designet kollektioner af julepynt og hyggeligt bolig tilbehør, håndlavet af restmaterialer fra glerups-produktionen.

Vores Earth Day produkter

VORES NYE SKOV

glerups' hovedkontor ligger i den nordlige del af Danmark - på landet med marker, træer og frisk luft. Vi værdsætter de dejlige omgivelser ved vores hovedkvarter og finder inspiration og energi i det friske og naturlige miljø, der omgiver os.

Vi har plantet 17,5 hektar nye træer. Området er fredskov og nu en del af den 200 år gamle "fredskovs"-tradition i Danmark.

EN AF VORES LANDMÆND

"Vi er nødt til at lære den næste generation, hvor heldige de er at dyrke jorden og give dem et bedre sted at være, end det vi overtog den som."

Grant Barbara, Glenbourne Farming Ltd.