KONTROLLER DIN ORDREBEKRÆFTELSE
Ved modtagelse af ordrebekræftelsen skal du kontrollere, at den stemmer med din bestilling. Kontakt glerups.dk med det samme, hvis du opdager fejl.

GENERELLE OPLYSNINGER OM GLERUPS.DK
Aktieselskabet Glerups.dk
Kelddalvej 27
DK-9600 Aars
Telefon: +45 9866 6515
E-mail: glerups@glerups.dk
CVR nr.: 27160972

BETALING
Som privatkunde kan du betale for dine varer med betalingskort og Mobilepay. Disse betalingsmetoder er dækket af indsigelsesordningen.
Ved betaling bliver købssummen trukket fra din konto, når varen er afsendt. Der kan betales med Dankort, MobilePay, Visa, Visa Elektron, MasterCard og Maestro.

De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne sendes over en krypteret forbindelse til vores server.

INDSIGELSESORDNINGEN
Du kan altid gøre indsigelse, såfremt der er trukket et beløb fra din konto, og du kan godtgøre:
• at du ikke har modtaget varen
• at du har været udsat for et misbrug af kort oplysninger
• at du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx at nægte at modtage den eller undlade at afhente den
• at der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

Det er en forudsætning, at din indsigelse ikke umiddelbart kan tilbagevises som urigtig.


FORSINKELSER
Såfremt der mod forventning skulle opstå problemer med din ordre, vil du blive kontaktet af glerups.dk enten telefonisk eller pr. e-mail glerups@glerups.dk
Er dine varer ikke kommet inden for det aftalte tidsrum kontakt os på telefon: +45 9866 6515 eller e-mail glerups@glerups.dk


SKADER ELLER MANGLER
glerups.dk har en streng kvalitetskontrol, men der kan naturligvis opstå fejl. Er du uheldig og modtager en fejlbehæftet vare, tager vi naturligvis din vare retur. Det forventes, at du straks kontakter glerups.

Ifølge forbrugeraftaleloven har du som kunde en 2-årig reklamationsret på fabrikations- og materialefejl gældende fra den dag, du modtager varen. Skader på produktet, som skyldes uhensigtsmæssig brug af varen eller almindelig slidtage, er ikke dækket af reklamationsretten.

Såfremt der er mangler, skader eller andre reklamationer på varen, beder vi dig rette henvendelse til glerups.dk hurtigst muligt. Husk at have din faktura og ordrebekræftelse parat, når du kontakter os på telefon: +45 9866 6515 eller e-mail glerups@glerups.dk

Når du har modtaget svar, bedes du sende den fejlbehæftede vare, info om ordrenummer og en beskrivelse af fejlen til følgende adresse:

Aktieselskabet Glerups.dk
Kelddalvej 27
DK-9600 Aars

Hvis mangler eller skader er opstået under transporten, skal du rette henvendelse til transportfirmaet.

KVITTERING
Gyldig kvittering er ordrebekræftelse og/eller faktura, hvorpå varen er specificeret.


FORTRYDELSESRET
Ved handel på glerups hjemmeside, har du som kunde 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Fortrydelsesretten frafalder så snart skoen har brugstegn.

Betingelse for brug af fortrydelsesretten er, at glerups.dk får den modtagne vare i samme stand og mængde, som ved levering. Dette inkluderer, at varen skal være ubrugt og i original emballage.

Gå til linket Returnering på glerups.dk

Fortrydelse kan ske ved at nægte modtagelse af pakken.

Omkostningerne til returforsendelse til glerups.dk, er for din egen regning.
Dette gælder også, hvis du nægter at modtage din bestilling.
Varer der returneres pr. efterkrav, ufranko eller ”uden omdeling” afvises af glerups.dk.

Der skal beregnes en ekspeditionstid på op til 7 dage på returpakker, da alle varer, som returneres, kontrolleres grundigt. Købssummen refunderes til købers konto indenfor få dage og senest 30 dage efter glerups.dk har modtaget og godkendt returvaren.

Når glerups.dk har behandlet det fortrudte køb, og pengene er ført tilbage til købers konto, sender vi en kreditnota til din e-mail.

RETURNERINGSRET
Er varen ikke som forventet, eller har du bestilt en forkert størrelse, kan du vælge at returnere den. For at lette proceduren skal du returnere varen og henvise til Ordrenummer.
Gå til linket Returnering på glerups.dk.
Herefter skal du bestille en ny vare gennem vores webshop.

Når glerups.dk modtager returvaren, refunderer vi prisen på varen – ikke eventuelle leveringsomkostninger. 

Der skal beregnes en ekspeditionstid på op til 7 dage på returpakker, da alle varer, som returneres, kontrolleres grundigt. Købssummen refunderes til købers konto indenfor få dage og senest 30 dage efter glerups.dk har modtaget og godkendt returvaren.

 

KLAGER
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (link


PERSONDATA

Aktieselskabet Glerups.dk
Kelddalvej 27
DK-9600 Aars
CVR nr.: 27160972 er ansvarlig for de oplysninger, du afgiver til glerups.dk, når du bestiller en vare.

Vi gemmer dine oplysninger (navn, adresse, telefon og e-mail), og vi bruger dem til behandling og opfølgning af din ordre samt til anden forventet service.

Du har ret til ved forespørgsel at få indsigt i hvilke personlige oplysninger, vi har registreret om dig og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Hvis oplysningerne ikke er korrekte, hvis de er ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte glerups.dk på ovenstående adresse, på telefon: +45 9866 6515 eller på e-mail glerups@glerups.dk

Dine oplysninger vil kun blive anvendt af Aktieselskabet Glerups.dk samt vores loyale samhandelspartner og databehandler i forbindelse håndtering og forsendelse af ordrer.


SPROG OG VALUTA

Alle aftaler kan indgås på dansk eller engelsk. Alle oplysningerne på hjemmesiden er således tilgængelige på begge sprog, og det er muligt at korrespondere med glerups.dk på disse sprog.

Varerne kan handles i danske kroner (DKK) eller Euro (€). Der betales med danske kroner fra den danske hjemmeside, og der kan betales med Euro på den internationale hjemmeside.

Moms
Alle angivne priser på webshoppen er inklusiv moms. Momssatsen fastsættes i EU, Norge og Storbritannien ud fra leveringslandets momszone efter gældende lovgivning og leverancer til øvrige lande udenfor EU anses for eksportsalg.

EKSPEDITION OG LEVERING
Samlet leveringstid
Vi forsøger at behandle din ordre så hurtigt som muligt, men der må forventes en ekspeditionstid på op til 2 hverdage og herudover en leveringstid:

Leveringstid
Danmark: 3 hverdage
EU: 10 hverdage
Øvrig verden: 15 hverdage

Leveringsmetode
Den angivne leveringsdato på ordrebekræftelsen er vejledende.

Dine varer sendes med transportfirma, den dag din ordre ekspederes. Pakker, som ikke kan afleveres af buddet, kan afhentes på nærmeste pakkeshop indenfor 10 dage.

Såfremt du ikke afhenter varen hos pakkeshoppen inden for de 10 dage, opfatter vi det som om, du benytter dig af din fortrydelsesret.

Leveringsomkostninger
Der opkræves kun et fragtgebyr pr. ordre.

Fragtgebyret
Fri fragt på ordrer over 500 DKK med levering til pakkeshop i Danmark. Vælger man leveringstype omdeling til privat eller erhverv, så vil fragten fremgå på din ordre. Fragten er 39 DKK på ordrer under 500 DKK i Danmark.