Vores design

glerups filtsko, -tøfler og -støvler er kendt for vores enestående komfort. Dette skyldes vores pasform og unikke design kombineret med uldens blødhed og fantastiske egenskaber.

Vores designs er endvidere baseret på en lang tradition indenfor håndfiltning, som vi har transformeret til innovative produkter af højeste kvalitet. Håndværket er blevet oversat til glerups’ industrielle produktion, hvor dele af produktionen stadig foregår manuelt, da det kræver et godt håndelag at udføre. Et håndelag, som ikke kan erstattes af maskiner. Ulden vaskes i blødt vand og kartes. Kartefloren formes til sokker som derefter filtes ved hjælp af damp. Herefter limes og påsys såler af kalveskind eller af naturgummi.

Vores naturgummisåler er designet og konstrueret med et specielt mønster, som gør at skoene står bedre fast på forskellige overflader.

Vores farveudvalg er opbygget i smukke Skandinaviske og naturlige farver. Vi udvikler nye, når det giver mening og tiden er til det. På den måde kan du i mange år købe din faste favorit farve - og løbende er der plads til lidt farve fornyelse.

Se video om hvordan et par glerups bliver lavet

Besøgte produkter