Vores ansvar

Det er vigtigt for os at tænke på vores omgivelser, og det ansvar vi har, når vi producerer glerups hjemmesko.
Alt, hvad vi gør, gøres med respekt og omsorg for mennesker, dyr og natur.
Læs mere nedenfor

Respekt for dyr

Alle får behandles med respekt. De lever og græsser i frie og naturlige omgivelser.

RESPEKT FOR MENNESKER

Vi værdsætter vores relationer verden over og de behandles loyalt. Der er trygge og sikre forhold - samt en sund kultur. Vi respekterer hinanden.

RESPEKT FOR NATUR

Naturen behandles hensynsfuldt. Vi arbejder dedikeret på at skabe den rette balance i forholdet mellem dyrene, jorden og klimaet. I 2021 plantede vi nye træer i et beskyttet skovområde på 17,5 hektarer. Et initiativ som nu er en del af en 200 år gammel dansk tradition for naturbeskyttelse.

”Det tager tid at lave et par glerups. Og vi tager os den tid, som er nødvendig. Mine forældre brugte mange år på at teste og udvikle vores produkt. De har lagt meget hårdt arbejde og mange timer i glerups. Hele vejen fra fåret til dine fødder. Vi er ekstremt stolte af, at vi ejer vores egen fabrik, samarbejder med ærlige og omsorgsfulde farmere og har øjne på hvert trin af vores værdikæde... Mine forældre startede glerups på denne måde, og deres arv vil aldrig blive glemt.”

Jesper Glerup

Passion er nøgleordet

– og vi er meget passionerede omkring vores får og den gotlandske uld, som vi producerer.

Vi værner om det langsigtede samarbejde med glerups. Vidste du, at Ove Glerup var en af stifterne af Dansk Gotlænder Forening og hans kælenavn var "Gotfather" ;-)

- Jens fra Farm Funda

Mød Todd Bolton fra New Zealand

"A GUARDIAN OF THE LAND"

Læs mere om vores Projekt Zero Waste

Læs om Regenerativt jordbrug Respekt for naturen