DET HANDLER OM AT GIVE MERE END DU TAGER

Regenerativt jordbrugs formål er at skabe en bedre, venlig og mere positiv fremtid for
jorden. Vores uld partner ZQ på New Zealand er allerede godt i gang med stærke initiativer.

REGENERATIVT JORDBRUG

Jo mere næringsrig jorden er, der hvor fårene græsser, jo højere bliver kvaliteten i ulden. Vores samarbejde med ZQ og deres regenerative landsbrugsinitiativ har til formål at genopbygge jordens frugtbarhed og biodiversitet ved at bruge dyrkningsmetoder, der understøtter de naturlige biologiske processer.

PASSIONEREDE MENNESKER
+
SUNDE DYR
=
ULD AF HØJ KVALITET

ZQ BLEV FØDT

I gamle dage var uld uld. Når ulden forlod gården var den endelige destination ukendt. Frustreret over forsyningen af uld og mangel af identitet – blev ZQ født. Grundlagt til at differentiere og innovere ZQ teamer op med de bedste avlere og internationale mærker, som deler de samme værdier, når det kommer til jorden, mennesker og dyr. ZQ står for kvalitet, bæredygtighed og forbindelse, fra producenten til forbrugeren.

”Vi har valgt at arbejde med ZQ, da vi kan følge ulden fra farm til fod – og deres uld fra New Zealand fungerer rigtig godt i vores uldmix og giver den komfort og holdbarhed, som vi vil have. Vores kunder kræver det  bedste hver eneste dag, og det vil vi give dem.”

- Jesper Glerup

"Vi er nødt til at lære den næste generation, hvor heldige de er at kunne dyrke jorden og skabe bedre forudsætninger end hvad vi startede med."

- Grant Barbara, Glenbourne Farming Ltd. New Zealand

Læs mere om vores Projekt Zero Waste

Læs om Vores ansvar