Tag hyggen med overalt

glerups steps out

glerups til dem, der elsker udelivet

Efter mange hints og forespørgsler fra en gruppe surfere fra Californien introducerede vi i 2015 vores modeller med naturgummisål og nu kunne man endelig bruge glerups udenfor med god samvittighed.

Det betyder, at der findes et par glerups til alle og til både inde og let udendørsbrug! Uanset om du er haveentusiast, surfer, campist, sommerhusejer eller bare en der elsker udelivet, så har vi de perfekte futter. glerups er lavet i 100% ren, naturlig uld og med to forskellige såler i skind- eller naturgummisål.

Vælg naturgummisålen i enten sort eller honey hvis du elsker udelivet og søger en behagelig hjemmesko, der kan bruges til de små ture – find inspiration nedenfor. Men vi advarer – afhængighed kan forekomme ;-)

Have-elskeren

Et must-have til have-elskeren og vælg med fordel slip-on modellen, så du hurtigt kan få dine glerups af og på, når du går ind og ud af huset.

Shop tøffel

surferen

glerups er perfekte til livet ved vandet – både som køre-, hvile- og få varmen sko. Faktisk til hele familien. Tag glerups med og føl dig hjemme overalt. Hyggelige oplevelser og hyggelige fødder.

Se alle modeller med naturgummisål

VAN LIFE

Tag dine glerups med på tur

Udendørshygge

Det perfekte valg til hygge i sommerhuset eller hjemme på terrassen.