RESTULD OG -SKIND FÅR NYT LIV

Projekt Zero Waste

Vores værdier handler om at udøve kvalitetshåndværk med dyb respekt for mennesker, natur og dyr.
Dette er gennemgående fra farm til fod. Og nogle gange er det er ikke kun produkter til fødderne.

RESTULD OG -SKIND FÅR NYT LIV

Vi upcycler restuld og -skind i ny produktion og vores egne labels samt give aways, materialer til butikker og partnerskaber. F.eks. har vi sammen med Lübech Livingskabt en kollektion af lækre interiørelementer til hjemmet. Og med Mæglerhuset lavede vi, Quietzy, et uldfiltet Yatzy sæt. De er projekter, som giver strategisk mening for begge parter, hvor vi i fællesskab handler på vores målsætning om at reducere spild og passe på naturen.

FORDI DET GIVER MENING

Helt grundlæggende arbejder vi på at optimere produktionen og investere i den rette teknologi for at undgå så meget spild som muligt. Og når vi samtidigt kan bruge restmaterialer til at kreere elegante designs i andre former end hjemmesko, giver det endnu mere mening.


”Vi arbejder målrettet på at bruge rub og stub af vores nøje udvalgte produktionsmaterialer.
Dette har også altid været Ove og Nanny’s filosofi og er nu dybt integreret i vores DNA. Hele vores værdikæde er bygget op med respekt for menneske, dyr og natur.
Vi arbejder hele tiden på at effektivisere og opgradere vores produktion og produkter – rejsen stopper aldrig, og vi går aldrig på kompromis med vores DNA.”

Allan Timm, glerups

Glerups værksted

Hver gang vi opstarter et nyt projekt, så går vi på jagt efter trærester, gamle møbler og hvad vi ellers kan finde her på Farmen. Hylderne i vores showroom er trærester fra det gamle hønsehus. Vores logo skilte og ½-sko er gamle stumper fra Ove’s værksted. For os giver det mening at genbruge og forlænge levetiden på træ-materialer – og så giver det os det visuelle look, som vi ønsker.

Læs om Regenerativt jordbrug i Respekt for naturen

Læs om Vores ansvar