walk on wool

Naturlig nyhed 

Skab den naturlige glerups komfort, når du har støvler, sneakers eller sko på med vores indersåler, som er lavet af 100% ren, naturlig uld og kokos fibre.
En perfekt kombination af naturlige materialer og et fantastisk nyt glerups-medlem til vores udvalg af naturlige produkter. 

100% ren, naturlig uld og 100% kradsefri

Selvrensende og varme/kulde regulerende

Lugtfri

Tilpasser sig din fod efter få gange I brug

Åndbar

Naturlige kokosfibre

Fugtabsorberende

Vores uld

Vores uldmix er helt unikt. Kun vi kender opskriften og vi går aldrig på kompromis med vores uld kvalitet. Vores uld kradser ikke og er dejlig blød.

Vores kokos

Vores kokosfibre er et rest-produkt fra fødevareindustrien. De tørres i solen og processen omkring kokosfibrene er meget simple og dermed også meget lav Co2 belastning.

Vores partnere

Vi efterstræber altid den højeste kvalitet. Vores partnere er bevidste om vores DNA, regelsæt og vores kunders krav. Vi kan altid følge vores naturlige materialer fra farm til fod, da vi har tætte relationer og ofte besøger vores partnere.

en del af vores Project Zero Waste

Træd ind i en dansk tradition, hvor alle vores produkter er designet og produceret med respekt for natur, mennesker og dyr. Indersålerne er et eksempel på vores Projekt Zero Waste-filosofi, hvor vi upcycler restuld og anvender kokosfibre for at nå vores mål om at reducere spild, passe på miljøet og skabe naturlige og stilfulde produkter.