Hyggelig sommer

Denne sommer fejrer vi den nordiske natur. Vi tog op til vores nordjyske naboer på den danske vestkyst Thy, epicentret for vindenergi og skød kampagnen blandt stille klitter, sammenfiltrede skove, enge, moser, søer og den nærmest mystiske kuling.

Hvad er sommer?
For os er det; havet, klitter, solen, der skinner over endeløse marker, masser af jordbær, ærter og is. Men vigtigst af alt, den tid vi tilbringer sammen med vores kære, som inviterer til nærhed, sammenhold, oplevelser og varme.

Uld 365 dage om året

I naturen regulerer fårene deres temperatur efter vejret. Ligesom fårene fungerer glerups smukt på alle årstider uanset vejret. glerups er omhyggeligt fremstillet i 100% ren, naturlig uld, og vores uldmix udkonkurrerer til enhver tid syntetiske fibre på grund af uldens naturlige evne til at tilpasse sig kroppens temperatur under alle vejrforhold. Vores uldmix sørger også for, at dine fødder forbliver behagelige både sommer og vinter og booster dit velbefindende, både inde og ude.

Find din stil

Vores hjemmesko leverer komfort og former sig efter din fod ganske hurtigt. Vores klassiske lædersål er en vinder til indendørs hygge, hvorimod naturgummisål versionen giver et stabilt og skridsikkert greb til inde hygge og udendørs ærinder og eventyr.

Som altid tilbyder vi vores tøffel, sko og støvler i en række forskellige farver.

 

glerups Sko med skindsål Sko med skindsål Gråglerups Sko med skindsål Sko med skindsål Grå
glerups Sko med skindsål Sko med skindsål Koksgråglerups Sko med skindsål Sko med skindsål Koksgrå
glerups Sko med skindsål Sko med skindsål 11 North Seaglerups Sko med skindsål Sko med skindsål 11 North Sea
  • 35

  • 50

  • 51

glerups Sko med skindsål Sko med skindsål 12 Sandglerups Sko med skindsål Sko med skindsål 12 Sand
  • 49

  • 50

  • 51