Skostørrelser til børn

Vi ved, at det at finde det rigtige par sko til dit barn kan være en udfordring. Derfor giver vi dig vores guide til at finde de sko, der passer bedst her.

Størrelsesguide

BØRN

 1. EU
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  32
  33
  34
 2. Fodlængde i mm
  100
  110
  115
  116
  124
  131
  136
  143
  150
  156
  163
  171
  178
  185
  191
  198
  205
  210
  215

Add your own custom content to give more information about your store, availability details...

Add your own custom content to give more information about your store, availability details...

Tilbage til produktet

Vores skostørrelser til børn

Vi ved, at det at finde det rigtige par sko til dit barn kan være en udfordring, og det vil vi naturligvis prøve at hjælpe dig med ved at give dig den bedste information, vi kan. På den måde har du de bedste forudsætninger for at give glæden ved at have et par glerups på videre til dit barn. 

Vores guide til at finde den rigtige skostørrelse til børn tager udgangspunkt i vores skema, som du finder lige nedenfor. Begynd med at måle begge dit barns fødder, så du  derefter kan se, hvilken skostørrelse vi anbefaler, at du vælger til dit barn.

Sørg for at måle dit barns fod på den rigtige måde

Når det handler om fodtøj til børn, er det præcisionen, der tæller. Børn er nemlig ikke altid så gode til at give udtryk for, hvis noget ikke er perfekt. Det gælder særligt, hvis de ikke har haft det rette fodtøj før. At måle dit barns fod korrekt er nøglen til at finde den rigtige skostørrelse, som gør, at dit barn har det godt hele tiden, når skoene er på. 

Følg venligst trinene nedenfor for at sikre, at du får de mest nøjagtige målinger, der passer til skoens indvendige mål, når du køber sko:

 1. Sæt dit barns hæl op mod en væg.
 2. Mål fra væggen til spidsen af dit barns længste tå.
 3. Brug det målte tal til at finde den passende skostørrelse i vores størrelsesguide.

Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er usædvanligt, at den ene fod er længere end den anden. For barnets skyld bør du altid huske det, når du køber sko. Når du vælger skostørrelse til dit barn, skal du derfor altid gå efter størrelsen, der passer til den længste fod, når du måler dit barns fødder. For børn anbefaler vi også, at du medregner et lille voksetillæg. Men pas på ikke at give for meget plads til vækst, da det altid er bedst, at dit barn bruger glerups i den korrekte størrelse. Ved at vælge den rette størrelse sikrer du, at dit barn får maksimal støtte, og at skoen sidder godt og behageligt.

Hos glerups får du et par sko, der giver naturlig komfort og fremmer en sund udvikling

Vores sko er designet til at følge fodens naturlige konturer. Det giver plads til at de små fødder kan vokse og udvikle sig. Formen sikrer, at skoene ikke begrænser dit barns fødder, men i stedet støtter og fremmer en sund udvikling af barnets fod.

Når du vælger at købe sko fra glerups, vælger du også sko lavet af 100% ren, naturlig uld. Uld er et fantastisk materiale for børnesko, fordi det har evnen til at absorbere fugt, hvilket betyder, at dit barns fødder altid vil føle sig varme og tørre. Uld er også utroligt holdbart og kan modstå den slitage, som børnesko ofte udsættes for. 

Vi håber derfor, at både du, dit barn og barnets fødder bliver glade for de nye glerups. Husk dog også, at vi har 30 dages fuld returret, hvis du kommer til at købe sko, der ikke har den rette skostørrelse.